Miksi osallistua?

Kotimaan Matkailu -messut tarjoaa kiinnostavimmat lomaideat ja matkailukohteet Suomen saaristosta aina Pohjois-Lapin tuntureille. Esillä on kaupunkien ja kuntien erilaiset matkailumahdollisuudet, teatterit, luontopolut, hotellit ja muut nähtävyydet.

100% kOTIMAATA

 

Mistä on kyse?

Kuluttajat ovat esittäneet toiveensa: mistä löytää tapahtuma, joka tarjoaa mahdollisimman monipuolisesti kaikki kotimaan matkailukohteet?

Kotimaan Matkailu -messut tarjoaa:

  • lomaideat ja matkailukohteet Suomen saaristosta aina Pohjois-Lapin tuntureille, 
  • kaupunkien ja kuntien erilaiset matkailumahdollisuudet, 
  • teatterit, luontopolut, hotellit ja muut nähtävyydet.

Mitä tarjottavaa sinulla on? Tervetuloa mukaan!

 


 

”Kotimaan Matkailu -messut tuo Suomen lomakohteet saman katon alle.
Messutapahtuma esittelee Suomen upeuksia ja yllättäviä matkailukätköjä.”

 


Tapahtumassa kohtaat juuri oikeat ihmiset

Kotimaan Matkailu -messuilta löydät ne ihmiset, ketkä haluavat panostaa lomailuun. Heidät, ketkä haluavat rennon ja monipuolisen kesäloman kotimaassa.

Vuoden tärkein viikonloppu päivää tehdä kauppaa ja verkostoitua

Kahden messupäivän aikana tapaat sekä nykyisiä että tulevia asiakkaita. Lähes 70 % messukävijöistä vietti tapahtumassa vähintään neljä tuntia – kävijät ovat liikkeellä tositarkoituksella. Tee varaus osastopaikasta nyt, niin varmistat paikkasi vuoden ykköstapahtumassa!

Varaa osasto


Miksi osallistua messuille?

1. Keskeisyys

Tampere on sijainniltaan Suomen paras paikka järjestää messutapahtuma. Pirkanmaan talousalueella asuu 500 000 ihmistä. Täällä kohtaat loma-, kulttuuri- ja harrastusmatkoja suunnittelevat asiakkaasi henkilökohtaisesti. Kotimaan Matkailu -messut on vakiinnuttanut paikkansa Pirkanmaalla alan ykköstapahtumana, johon on lyhyt matka ympäri Suomea.

2. Kilpailutilanne

Uudet tekijät, suuret ja pienet alan toimijat, merkittävimmät vaikuttajat sekä kovimmat kilpailijasi ovat Kotimaan Matkailu -messuilla. Monipuolinen ohjelmatarjonta tukee kokonaisuutta. Älä jää junasta, tule mukaan!

3. Elinvoimaisuus

Pirkanmaa on muuttovoittoinen seutu ja täällä panostetaan myös lomailuun. Lapsiperheet muuttavat Pirkanmaalle hyvän sijainnin vuoksi ja tästä syystä myös kotimaan matkailu on Pirkanmaalta helppoa. Matkailuun halutaan panostaa.

Täydellinen yhtälö – tule ja menesty!

Hinnasto Varaa osasto