Mitä messuilla tapahtuu?

Kotimaan kiinnostavimmat lomaideat ja matkailukohteet Suomen saaristosta aina Pohjois-Lapin tuntureille. Esillä on kaupunkien ja kuntien erilaiset matkailumahdollisuudet, teatterit, luontopolut, hotellit ja muut nähtävyydet.

6.–7.5.2023


Kirjaa kartallesi Suomen lomakohteet

Kotimaan matkailu tuo Suomen lomakohteet ihasteltavaksesi. Messutapahtuma esittelee Suomen upeuksia ja yllättäviä matkailukätköjä. Messuviikonlopun aikana kesälomasuunnitelmasi ottavat junanraiteet alleen. Kotimaan matkailu esittelee

  • luonnonpuistoja ja lomakeskuksia
  • teatterit ja vauhdikkaat aktiviteeit
  • lapsiperheiden ikisuosikit

Urbaanit kaupunkilomat kutsuvat hotelleihin, teattereihin ja joen varteen nauttimaan Suomen kesästä.

Osta liput Tutustu opaskarttaan


”Auton takakontit täyttyvät teltoista, patikointikengistä, teatterilipuista, aistikkaista ravintolaodotuksista ja leirintäalueiden kartoista. Ideat ja haaveet ovat muuttuneet kutkuttavaksi jännitykseksi.”

 


 

Rinnalla uudistunut tapahtuma

Olemme kuunnelleet toiveita, Kotimaan Matkailun rinnalle on noussut uudistettu messutapahtuma. Piha & Luonto -messut tarjoaa ilonaiheita unelmien toteuttamiseen. Tapahtumasta löydät:

  • ratkaisut pulmakohtiin istutuspenkissä
  • ideat puutarhajätteiden nykyaikaiseen kierrättämiseen.

Jos haaveissasi on näyttävämpi kotipihan mylläys, löydät messuilta pihasuunnittelijat ja viimeisimmät tuotteet, kuten puutarhakalusteet, valaisimet tai grillit.

Piha & Luonto

 


Voimistelun SM-kilpailutVoimistelun SM-kilpailut samaan aikaan

Piha ja luonto -tapahtuman aikaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen A-hallissa pidetään myös voimistelun kaikkien lajien SM-kilpailut.

Jättitapahtuma kerää yhteen peräti tuhat voimistelijaa ympäri Suomen! Kilpailujen pääsylipulla voit osallistua myös Piha ja luonto- sekä Kotimaan Matkailumessuille!


Tilaa uutiskirje

Lipputarjoukset sekä vinkit tuoreimmat uutuudet omiin matkailuhaaveisiin

Tilaa uutiskirje

Seuraa meitä somessa

Seuraa Facebookissa Seuraa Instagramissa