Mitä messuilla tapahtuu?

Kotimaan kiinnostavimmat lomaideat ja matkailukohteet Suomen saaristosta aina Pohjois-Lapin tuntureille. Esillä on kaupunkien ja kuntien erilaiset matkailumahdollisuudet, teatterit, luontopolut, hotellit ja muut nähtävyydet. Esillä ovat myös kestävän matkailun, hyvinvoinnin ja lähiruuan teemat.

4.–6.4.2025


Kirjaa kartallesi Suomen lomakohteet

Kotimaan Matkailu -messut tuo Suomen lomakohteet ihasteltavaksesi. Messutapahtuma esittelee Suomen upeuksia ja yllättäviä matkailukätköjä. Messuviikonlopun aikana kesälomasuunnitelmasi ottavat junanraiteet alleen. Kotimaan matkailu esittelee

  • luonnonpuistoja ja lomakeskuksia
  • teatterit ja vauhdikkaat aktiviteeit
  • lapsiperheiden ikisuosikit

Urbaanit kaupunkilomat kutsuvat hotelleihin, teattereihin ja joen varteen nauttimaan Suomen kesästä.


”Onni löytyy läheltä.”


Kipinää hyvinvointiin ja paikallista parasta

Messuille rakentuu uusi mielenkiintoinen ja ajankohtainen Hyvinvoinnin teema-alue. Alueella keskitytään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä elämänlaadun parantamiseen. Tule tutustumaan alan palveluihin ja tuotteisiin sekä hakemaan inspiraatiota ja löytämään uusia ideoita oman terveytesi ja onnellisuutesi edistämiseen.

Lähiruoka-alueella maistellaan tuoreita paikallisia herkkuja ja tutustutaan lähialueen tuottajiin. Tule innostumaan lähiruokakulttuurista ja löytä uusia suosikkeja lähialueesi ruokatarjonnasta. Alueella paitsi nautiskellaan makuelämyksistä, myös opitaan ja iloitaan lähiruoasta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.

Tilaa uutiskirje

Lipputarjoukset sekä vinkit tuoreimmat uutuudet omiin matkailuhaaveisiin

Tilaa uutiskirje

Seuraa meitä somessa

Seuraa Facebookissa Seuraa Instagramissa